Bij ons staat comfort op 1

De matrassen specialist van Nederland

Profiteer tijdelijk tot wel 70% korting op alle matrassen!

kussen-actie

Een goedkoop matras van hoge kwaliteit

Op zoek naar een goedkoop matras? Onze focus ligt op het aanbieden van betaalbare opties zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij bieden een ruime keuze aan hoogwaardige matrassen, waaronder Koudschuim Matrassen, Pocketvering Matrassen en Traagschuim Matrassen in vele formaten. Doordat wij in bulk bestellen kunnen zijn de matrassen scherp geprijsd. Profiteer vandaag van kortingen tot wel 70% op matrassen én ontvang een gratis hoofdkussen bij elke bestelling. 

Geselecteerd door onze specialisten

Uitgelichte producten

Profiteer van kortingen tot wel 70%

Voordelige Koudschuim Matrassen

Voordelige Pocketvering Matrassen

Voordelige Traagschuim Matrassen

Over Comfort Matrassen

Ontdek het perfecte matras voor een goede nachtrust!

Wij bieden een ruime keuze aan hoogwaardige matrassen, waaronder Koudschuim Matrassen, Pocketvering Matrassen en Traagschuim Matrassen in vele formaten. Doordat wij in bulk bestellen kunnen zijn de matrassen scherp gepijst. Profiteer vandaag van kortingen tot wel 70% op matrassen én ontvang een gratis hoofdkussen bij elke bestelling. 

Betaalbare matrassen van hoge kwaliteit

Bij Comfort Matrassen begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is en dat een comfortabel matras niet duur hoeft te zijn. Onze focus ligt op het aanbieden van betaalbare opties zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Kwaliteit & Comfort op 1

Wij maken matrassen waarbij comfort, kwaliteit en ventilatie het uitgangspunt is.  Onze visie is dat echt comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang levert  Comfort Nederland matrassen aan de zakelijke markt aan onder andere hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

Door de groeiende vraag van de consument om een matras te kopen rechtstreeks via de fabriek (zonder de dure tussenhandel) hebben wij besloten om onze deuren te openen voor de particuliere consument. Via onze geheel nieuwe webshop hebben wij het mogelijk gemaakt om vanuit huis jouw nieuwe matras aan te kopen.

Eigen productie

Daar wij zelf de matrassen produceren, kunnen wij al onze matrassen zeer snel leveren, ongeacht een afwijkende lengtemaat.

Voordelen voor jou als consument

  • 1 van de laagste prijzen van Nederland. De dure tussenhandel is in het aankoopproces verwijderd. U koop direct bij de fabriek.
  • Zeer snelle levering. Daar wij zelf de matrassen produceren, kunnen wij alle matrassen in alle verschillende afmetingen binnen een week leveren.
  • Nederlands fabricaat. Al onze matrassen zijn enkel gemaakt met Europees gecertificeerde grondstoffen.
  • Milieuvriendelijk vervoer. Onze matrassen worden standaard recht of opgerold vervoerd.
  • Dit houdt in: minder ruimte in een vrachtwagen, dus minder CO2 uitstoot.

Koudschuim Matrassen: Comfortabel en duurzaam

Koudschuim Matrassen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en duurzaam matras tegen een betaalbare prijs. Het koudschuim, ook wel HR-schuim genoemd, biedt een goede ondersteuning voor je lichaam en zorgt voor een optimale drukverdeling. Deze matrassen hebben vaak een open celstructuur, waardoor ze goed ventileren en zorgen voor een koel slaapklimaat. Dit maakt ze ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen. Bovendien zijn koudschuim matrassen veerkrachtig en gaan ze lang mee, waardoor je waar voor je geld krijgt.

Pocketvering Matrassen: Traditionele ondersteuning

Voor degenen die op zoek zijn naar een traditioneler matras met een goede ondersteuning, zijn Pocketvering Matrassen een geweldige optie. Deze matrassen zijn opgebouwd uit individueel verpakte pocketveren die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning van je lichaam, waarbij de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Een bijkomend voordeel van pocketvering matrassen is de goede ventilatie, wat zorgt voor een fris en hygiënisch slaapklimaat. Dankzij de betaalbare prijs zijn pocketvering matrassen een populaire keuze voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit zonder de bank te breken.

Traagschuim Matrassen: Ultiem comfort en drukverlaging

Als je op zoek bent naar ultiem comfort en drukverlaging, dan zijn Traagschuim Matrassen iets voor jou. Traagschuim, ook wel bekend als memory foam, past zich aan de contouren van je lichaam aan wanneer je erop ligt. Dit zorgt voor een uitstekende drukverlaging en helpt bij het verminderen van rug- en gewrichtspijn. Traagschuim matrassen absorberen ook beweging, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die een ongestoorde nachtrust willen, zelfs als hun partner beweegt tijdens het slapen. Hoewel traagschuim matrassen vaak als duur worden gezien, bieden wij betaalbare opties aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit.