Over Comfort Matrassen

Kwaliteit & Comfort op 1

Wij maken matrassen waarbij comfort, kwaliteit en ventilatie het uitgangspunt is.  Onze visie is dat echt comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang levert  Comfort Nederland matrassen aan de zakelijke markt aan onder andere hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

Door de groeiende vraag van de consument om een matras te kopen rechtstreeks via de fabriek (zonder de dure tussenhandel) hebben wij besloten om onze deuren te openen voor de particuliere consument. Via onze geheel nieuwe webshop hebben wij het mogelijk gemaakt om vanuit huis jouw nieuwe matras aan te kopen.

Eigen productie

Daar wij zelf de matrassen produceren, kunnen wij al onze matrassen zeer snel leveren, ongeacht een afwijkende lengtemaat.

Voordelen voor jou als consument

  • 1 van de laagste prijzen van Nederland. De dure tussenhandel is in het aankoopproces verwijderd. U koop direct bij de fabriek.
  • Zeer snelle levering. Daar wij zelf de matrassen produceren, kunnen wij alle matrassen in alle verschillende afmetingen binnen een week leveren.
  • Nederlands fabricaat. Al onze matrassen zijn enkel gemaakt met Europees gecertificeerde grondstoffen.
  • Milieuvriendelijk vervoer. Onze matrassen worden standaard recht of opgerold vervoerd.
  • Dit houdt in: minder ruimte in een vrachtwagen, dus minder CO2 uitstoot.

De man achter Comfort Matrassen: Andre Kuiper

Ik ben André Kuiper en oprichter van Comfort Matrassen. Ik geef al sinds 1994 persoonlijk slaapadvies en vind de effecten die een goed matras op iemand hebben na al die jaren nog steeds fascinerend. We letten op ons eten, zorgen dat we genoeg bewegen, maar we onderschatten vaak hoeveel effect goed en gezond slapen op ons dagelijks leven heeft.
Soms slaapt iemand al meer dan tien jaar op hetzelfde matras. Behalve dat het matras dan bijna geen ondersteuning meer biedt, is het niet erg hygiënisch en niet goed voor de gezondheid. Ongezond slapen wordt vaak erg onderschat.
Ik wil graag dat iedereen goed kan slapen en weet zeker dat dit het beste lukt wanneer een matras speciaal op maat is gemaakt. Hierom ben ik begonnen met Comfort Matrassen, met als onderdeel daarvan Comfort Matrassen & ComfortMatrassen.nl om iedereen te helpen met een zo goed en comfortabel mogelijke nachtrust.

123 ComfortMatras komt gratis bij je langs met passend slaapadvies en voor een matrascheck. We komen onder andere vaak in de volgende plaatsen: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Dieren, Doetinchem, Ede, Geldermalsen, Heteren, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Winterswijk en Zutphen